39 årskalas.

Imorgon bär det av till Bengtsfors för att fira Linda som fyller 20 nästa vecka och Am som fyllde 19 igår. :) Kommer bli super kul! :)

Igår var Katja, Erika och Liv här, vi och Sandra åkte ut till Överby och shoppade lite, mysig dag! <3
Vad ska ni göra i helgen? :)

<3

You know you love me. I know you care. And I would never, not be there. You are my love . You are my heart. And we would never, ever, ever be apart.


Dålig uppdatering .

Har nog brist på något att skriva ? Anna var iaf här igår, och det var jätte kul att se henne, var alldeles för länge sen! Vi var uppe hos Sandra en sväng så hon fick se barnen också. :) Fredag idag, och helt ärligt hade jag verkligen velat åka till Bengtsfors idag, men utan pengar och busskort tar man sig fan ingenstans. :/
Förra helgen tog jag, Caroline och Am kort, hoppas Caroline blir klar med dom snart. :)

Vad ska ni göra i helgen?

Puss!

Grattis pappa!

Idag skulle pappa ha fyllt 51 år. Grattis världens bästa pappa. <3


Fredag .

Nu väntar jag bara på att Marcus ska komma hem, så ska vi äta middag och sen åka hem till Billingsfors och fira Ulla och Erik som fyller år. :)




Leggings - Ginatricot
tub-spets klänning - Nelly.com
kofta - Ginatricot

Körskolan.

Nu har jag ääääntligen tatt tag i detta igen. Körde i måndags och är där varje dag och pluggar och är på teorikurser. Transportstyrelsen eller vem det nu är som bestämmer fick ju för sig att vara jobbiga och ändra på det med teorin förra året, så nu måste man ju klara massa prov på körskolan innan man får göra det riktiga. Kanske är bra iofs, då lär man sig ju verkligen. Tror det är 5 faser man ska klara, och då är det 70 frågor som på det riktiga, dock ska man ha 63 rätt istället för 52. Menmen, bara att gilla läget och köra på. ;) Klarade fas A igår, så ska ge på mig B idag.

Hem till Bengtsfors imorgon. Kära svärmor fyller år idag, och på lördag fyller min pappa, Marcus pappa och mammas pappa år. Så då ska vi fira Ulla och Erik imorgon. På lördag ska jag, Caroline och Am ta kort med. Kul! :)

Hoppas inte Linda vill ha tillbaka sin kofta riktigt än, älskar den lite för mycket. :P

vin vin vin.


<3

1/3-10 förlovade vi oss. Älskar min Marcus Edgren.


RSS 2.0