Ny vecka.

Igår var det morsdag som jag firade på Strömbadet med Elsa och Marcus. Trerättersmiddag som var suuuuper god! Idag har jag, Elsa och Emelie varit i Åmål och storhandlat mat, alltid skönt när det är gjort! Sedan blev det en tur på Bengtsfors med mormor/gammelmormor. Hjälpte henne att köpa nya skor, och så köpte jag en skohylla.

Längtar till helgen med. Då blir det dopfika för Oliver och namngivning för Emilia på lördag. Beställde de sista presenterna igår så hoppas verkligen att de hinner komma.
På lördag kväll åker jag, Elsa och Marcus till kusten och stannar tills på måndag. Hoppas på riktigt fint väder med, dock är det kanske mysigt om det regnar på kvällen så man kan sitta i förtältet och spela kort och så med levande ljus. Ja de blir som det blir, skönt att komma iväg lite iaf.

Just de, här om dagen var jag och Linda i Långed och köpte skor. Hon ska stänga den affären och hade utförsäljning, så man fick fylla en papperspåse med skor för 600 kr. Vi köpte en påse ihop. Fick 3 par skor till mig och 2 par till Elsa för 300 kr. :)



Lite bilder från Strömbadet på morsdag.






Mys i Billingen.

Ikväll var det trädcermoni i Billingen för alla barn som föddes år 2010. I Bengtsfors kommun föddes 79 barn det året. :) Elsa var nog den sista skulle jag tro. ;)
Så fem träd planerades. Sedan var det tipspromenad och korvgrillning. Jätte mysigt! Tog som vanligt inga kort. :/ Men många andra gjorde så får sno från dom sen. :)

Nu sover Elsa och jag tänkte slå Caroline en signal och påminna henne om att hennes nagel grejer är här så hon inte glömmer de när hon ska jobba imorgon.
Imorgon ska vi till Erika och Oliver och gosa. Emelie ska med också. Sedan hoppas vi på att hinna träffa Linda en sväng med! :) Plus att Banana kommer hem, och henne ska vi såklart träffa. ♥

Ha en fin kväll.


Elsa på bb 25/12-10.


Tapetserar!

Igår spenderades hela dagen tillsammans med dom finaste. På förmiddagen åkte vi hem till Caroline där hon och Linda var. Fix och mys innan vi åkte och käkade, sedan en sväng till Långed för att hämta upp Grottis och köra han till Bengtsfors och sedan vidare till Baldersnäs där C skulle ta balkort. :) Alexandra var med dit också, och Amanda, Katja och Liv mötte vi där. :) Alla var superfina!

Idag står tapetsering på schemat. Blir verkligen superbra! Så nu sitter jag och försöker hitta en vit hatthylla att beställa hem. Hittar massa fina men så dyra! Och Ikea kan man inte skicka hem ifrån utan måste åka dit. :/




Loppis!

Idag är det Lions loppis, kul! Tråkigt att det är så sent bara, 17:00 känns lite väl sent på en fredag kväll. Då vill väl de flesta hem och ta de lugnt bara. Även att dom har de fem dagar före lön känns lite fel? men men. Kul med loppis ändå! :)

Min lilla smula har börjat vända på sig också. Goserompa. ♥


Ny header.

Fick se att Caroline har gjort en super fin header till Katja och blev lite sugen på en ny, hon kanske vill vara söt och hjälpa mig med? :) ♥

Elsa smulan har blivit förkyld och fått feber. Lilla snuttan. Nu sover hon äntligen efter att ha bajsat ner hela badrummet och fått en alvedon . Hoppas hon får sova gott inatt.
Idag har vi träffat "moster" Linda, och även varit och fikat hos Maggan och Lilly. Sedan blev det en sväng till gammelmormor som bjöd på pannkakor. Hon hade köpt ett par superfina svart/vit randiga leggings från Lundmyr till Elsa. Goo! ♥
Nu får det bli lite Glamourama sedan sova. Puss!

Drop it.

Börjar känna mig ganska trött på "solsidan" hysterin som är överallt om hur man ska göra med sina barn, jämförelsen vem som gör vad och inte och vem som äter det ena eller det andra osv osv.
Mitt barn sover när hon är trött, äter när hon är hungrig och bajsar när hon behöver det. Jag tvingar inte henne att sova en viss tid, hon är inte ens 5 månader, hon sover när hon är trött. Jag tvingar henne inte att äta en viss tid eller väntar med att ge henne mat om hon skriker, hon får mat när hon vill ha det. Jag ger henne även det jag vill, när jag vill. Jag skulle aldrig utsätta henne för fara, vilket jag inte hoppas att någon skulle göra mot sitt barn. Det är väl ändå huvudsaken.

Detta är barn, människor. Man jämnför bilar, inte barn! Thats it.

Hej!

Helgen!

Igår var det konfirmationskalas för Casper, så jag, Elsa och mamma tog en promenad dit. Var väldigt trevligt och Elsa fick en present också! :) Jätte fina lakan i samma serie som hon har nappskål och spargris som hon fick på dopet. :) Sedan åkte jag upp till Maggan en sväng där hon fick naglar av gjorda av Caroline, blev lika fint som vanligt! :) På kvällen blev de mongolisk buffé med Marcus, Caroline, Maggan och Patrik +barn, och sedan lite spel och hänga gubbe hos Maggans päron. Patrik och Marcus gick på fest och jag och Elsa slockande ganska fort.

Idag har vi vart hos Alexandra på supergod brunch med alla tjejer. Lika mysigt som alltid att träffa dom. Nu kommer snart mamma och myser med Elsa lite, för imorgon natt åker hon och Ann utomlands, lite smått avundsjuk, men vår tid kommer också! ;)

Puss!

Måste bara ..

Måste bara skriva av mig, så ni behöver inte bry er om detta inlägg.

Förlåt Mogge, förlåt för min reaktioner när du har pratat om din sjukdom, det hände för mycket den tiden i livet för att klara av allting, pappa gick bort, det var sista året på gymnasiet, allting skulle göras, du berättade att du fått cancer, jag skulle ha tid att träffa människor och orka vara glad.
Jag hatar mig själv för mycket jag har gjort i mitt liv, och mycket handlar om hur jag var mot dig. Du var världens snällaste människa på alla sätt och förtjänade det bästa! Jag tänker på dig och pappa varenda dag, och hoppas så innerligt att du kan förlåta mig och förstå hur mycket du betydde för mig. Jag var i den delen av livet som man inte ens vet vem man själv är, jag var osäker på mig och allt runt omkring mig.
Att förlora min pappa och se dig bli så sjuk under bara några månader var för mycket att ta in. Jag var bara ett barn, man tror att man är vuxen, men det förstår man sedan att man inte var. Jag skrattade och förstod inte vad som hände, medans jag låg och grät hela kvällarna. Jag låg och önskade varje kväll innan jag la mig att du skulle bli frisk, ingen hörde! Nu ligger jag varje kväll och hoppas att du och pappa har det bra, och att ni vet hur viktiga ni är för mig. Jag hoppas ni hör! Man vet inte vad man har förens man förlorat det, jag hade världens bästa pappa och styvpappa. Nu är ni ett andetag borta, och så kommer det alltid vara. Jag vill bara säga förlåt, för alla bråk, mitt hemska tonårs humör, allt!

Jag tror inte någon förstod att Mogge var sjuk. När pappa hade gått bort blev jag aldrig riktigt glad igen, och det blev tröttsamt för många, men det gick inte att vara glad, när Mogge låg hemma och var så sjuk. Men ingen visste hur allvarligt det var, förens det var försent.

Mogge, förlåt. Jag älskar dig.

Mysig dag.

I morse kom Linda och Rebex hit med bullar, så det blev fika och mys på altan. Efter en stund kom Evv och Amanda med. Blev lite planering inför midsommar bland annat. Tror det kommer bli super kul!
Nu har Caroline och Linda precis åkt, och jag och Elsa har tagit oss ett bad. Ska lägga henne nu och sedan blir det nog kvällis och tv.
Imorgon skulle jag vilja träffa gudmor Emelie en sväng om hon hinner i allt pluggande. :)

Godnatt!

Mobilbilder.




Söta tjejer. ♥


Caroline gjorde naglar på mig, tack bästa C!



Tjugoett år.

Imorgon blir jag 21, vilket innebär att idag är min sista dag som 20 åring. Känns ju inget speciellt, dock har min tid som 20 åring varit den bästa tiden någonsin, för då blev jag mamma till världens bästa Elsa. ♥
Det enda trevliga med att faktiskt fylla år är ju att träffa alla i familjen, äta gott och såklart paketen. :) Nog om det.

Nu sitter jag hemma och väntar på mina fina tjejer Linda och Caroline som nog snart är påväg. Ska bli frukost, naglar, och förmodligen massa skitsnack. Har inte sett dom på länge, så nu saknar jag dom massor!

Får tillägga att vi igår var på Näl för att göra ul på Elsas hjärta, då de hörde blåsljud för någon månad sen när hon var förkyld. Blåsljudet var borta, och det känns så otroligt skönt! Även om det inte är speciellt farligt så är det obehagligt när det gäller hjärtat.

Ha en fin dag!

Pappa.

Drömde om pappa inatt. Han kom gående mot mig och kramade mig och vi tog massa kort, han såg så fin ut, han var frisk och såg ut att må bra. När jag tänker på drömmen så är han så tydlig. Det var så otroligt verkligt. Han är bara ett andetag bort, - så nära men ändå så fruktansvärt långt borta. Blir ledsen när jag bara tänker på drömmen. Önskar att jag bara fick träffa honom en enda gång till. Så jag bara fick säga att jag älskar honom, min fina pappa. Han skulle ha varit världens bästa morfar åt Elsa!

Jag älskar dig pappa, älskade pappa. ♥ A breath away is not far, to where you are!


Måndag!

Fyfan vad irriterad man blir på blogg.se när man har skrivit ett superlångt inlägg och det bara raderas?!

Hursom, denna veckan ska Marcus till Tyskland några dagar med jobbet, och på torsdag ska vi till Näl för att göra ultraljud på Elsas hjärta pga att läkaren hörde blåsljud när hon var förkyld vilket inte hörs nu, men känns bra att kolla ifall, och så måste vi även kunna bevisa för försäkringsbolaget att det är borta.
På lördag fyller jag år med, får bli lite kalas med släkten här hemma, så får festen med tjejerna vänta tills jag slutat amma, då ska vi ta igen både förra året och detta årets födelsedag! :) Men vore kul om att mina goa brudar ville komma hit på fika någon dag! ♥

Igår var Haag och Höder här och grillade och satt och tjöta en stund. Sedan när dom åkt kollade vi på humorgalan. Så otroligt hemskt det är att se. 100/kr i månaden är inte mycket pengar för att kunna rädda och hjälpa många barn i världen. För vissa är de barnen bara några i världen, men för andra är de hela världen, som Elsa är för mig! Och alla barn förtjänar att må bra. Gjorde så ont i mig att se alla mammor sitta med sina undernärda barn i knät och vara helt hjälplösa. Skulle så gärna vilja få åka till en sådant land någon gång och hjälpa dem, så som bland annat unicef gör, som på humorgalan igår.


Edsmarknad.

Igår morse gick vi upp och gjorde oss i ordning tidigt för att åka till Edsmarknaden. Kändes smartast att åka tidigt då det förmodligen är minst folk, med tanke på att man går och knör med en barnvagn. :P Fick handlat lite kläder till Elsa, var massa affärer som hade satt upp stånd, kul! Och även lite annat som man alltid köper, typ godis och korv. :P Marcus skulle även in och köpa fiskegrejer inför Norge resan och där hade dom börjat sälja inredning med, Marcus hade presentkort så han köpte lite drag eller något och ett superfint vinställ. Mums! :)
Efter marknaden åkte vi hem och fikade hos Marcus föräldrar och lämnade lite marknadsgodis, och sedan vidare till min mormor och lämnade lite godis där med. :)
Elsa var trött efter en dag på marknaden, eftersom hon är för nyfiken för att ligga i vagnen så hon ska vara med uppe. Så hon somnade vid halv 8. Då blev det räkor och mys framför tv.n. Bra dag! :)

RSS 2.0