Torsdag.

Vad händer med vädret? Så fruktansvärt tråkigt att det ska börja snöa när det äntligen hade blivit fint och tort på vägarna! Lämnade iaf in saaben idag för service och så skulle dom väl kolla bromsarna med. Så vi är fast hemma. Hade vart så skönt att ta en lång promenad men inte i detta vädret. Så får kanske göra lite nytta hemma istället!

I helgen hoppas jag vi kan börja måla panelen, så det blir klart någon gång. Vore skönt!

Menlöst inlägg, har inget roligt att berätta heller, men ni kan få ett kort på min fina. ♥


Söndagsmys.


I morse vaknade jag och kände verkligen för att hitta på något, fint väder och bra humör. Så jag, Marcus och Elsa tog en sväng till Trollhättan till Överby och kikade runt lite. Fick lite nya kläder till Elsa, som växer alldeles för fort så vi får börja ha 68 nu. :) Stora tösen. I fredags blev hon 3 månader. Känns som det var igår hon föddes, men jag älskar henne så mycket så det känns även som hon alltid har varit i mitt liv. Vad gjorde vi innan vi hade henne? Hon är det bästa jag har. Min fina smöla! ♥


Fina Elsa.









Sunshine .

Hur skönt är det inte att vakna upp till detta väder? Ni som känner mig vet att jag inte tycker om solen egentligen , men efter dessa långa månader med snö och kallt så är det faktiskt skönt ! Så vi tog en promand framåt och handlade lite. Nu ligger smöla och sover, tror även Marcus har somnat. Och jag ska börja göra mig i ordning för ikväll blir det middag hos Johan och Sofia, sedan åker jag vidare till Caroline en sväng och träffar alla mina underbara tjejer! Som förövrigt är guld värda. ♥ Puss på er.

Hoppas ni får en bra helg .


13.e mars.

Idag fyller kära svärfar år, grattis till dig. ♥ Min pappa och morfar skulle också ha fyllt år idag. Älskade pappa, saknar dig mycket. ♥

Så idag har vi varit på kyrkogården, sedan vidare till Billingen för kalas för Erik och även Ulla som fyllde år i fredags. Klickade hem en present till dem i veckan, som dock inte han komma så den får dom få imorgon, om den kommer då. Kan inte säga vad ifall de läser. ;)
Sitter förövrigt och har väldig beslutsångest om jag ska åka med till hc när Am fyller år. Vill verkligen, så jobbigt!

Min vackra Elsa i dopklänningen.


Elsas Dop.

Igår döptes min lilla smöla! Det blev ett super mysigt dop, och Elsa var tyst näästan hela tiden. ;) Mot slutet blev hon lite trött/hungrig/rastlös, men det var ju trots allt hennes dag, då ska man ju få höras! :) Sångerna älskade barn, som jag och Lina sjöng och Theos sång som Lina sjöng själv gick jätte bra. Och fikat efter var jätte mysigt, Elsa fick super mycket fint.

Bland annat världens sötaste rosa vagga, en handgjord docka som inte någon annan har, en stor kristall skål med hennes namn och dopdatum inristat, en rosa hello kitty gå-vagn, massa kläder, tavlor, smycken, minnes saker, böcker och mycket mycket mer. Bilder kommer någon dag. :)

Vi är iaf jätte nöjda över hennes dopdag, och tack till alla som var med, och alla som hjälpte till. Ni är bäst. ♥


RSS 2.0