Söndag .

Sitter och väntar på mamma som snart kommer hem från jobbet. Ska fram till Linda en sväng, och även förbi Caroline och lämna lite grejer. :) Sen ska vi till Åmål för min söt-farfar har gjort ett skåp till oss. <3

Linda ringde mig inatt och berättade det sjukaste jag hört, läs på hennes blogg, javligtenkelt.blogg.se.
Finns så jävla pinsama människor så jag blir ju rädd! Herregud!

Dop !

Igår tog jag en tidigare buss hem istället för att vänta på att Marcus skulle sluta, annars hade jag nog inte vart klar med servetterna förens idag. :P Haha! Så Ulla hämtade upp mig vid bussen vid 2. Och då var det bara att börja , som tur var fick jag lite hjälp av Cornelia och Ida, annars hade det tatt betydligt mycket längre tid.
Var ju på torp i förrgår, och köpte då jätte söta små blå band, och små silverhjärtan . Blev superfint!


Fredag.

Vaknade, alldeles för tidigt. Vet inte vad det är som händer men jag sover så fruktansvärt dåligt. Kan inte somna på kvällen, vaknar flera gånger och drömmer mardrömmar hela tiden. :S

Nu bär det iaf snart av mot Billingen, eller snart, vid halv 1. Fick se att min älskling hade glömt att ta med min bag med kläder utan tog bara med sin egen, så får dras med den hela vägen med. Menmen, älskar han ändå! :) <3

Nu ska jag ta mig en dusch, bli klar, käka, sen åka ner till stan! Puss.


Trött !

Känner mig väldigt trött nu, huvudet hänger inte riktigt med. :P Har iaf klippt klart alla söta små band jag köpte idag till servetterna , så imorgon bär det av till Billingsfors så tidigt så möjligt för att börja greja. Ska försöka komma ihåg att lägga in bilder imorgon på hur det blev. :)

Hoppas ni haft en bra dag!

Svartsjuka .

Vad är det egentligen som gör att man blir svartsjuk?
Såhär säger psykologer från Stockholms universitet på http://web4health.info/sv/answers/life-jealousy-what-is.htm .

Svartsjuka kan beskrivas som en spontan känsla som är svår att övervinna, inte ens med förnuft. I första hand har den sin grund i en personlig osäkerhet och en dålig självtillit. Men svartsjukan kan ha många orsaker och samband. En svartsjuk människa saknar förtroende, betvivlar den andres trohet och är rädd att mista den hon/han älskar. Den svartsjuke känner sig ofta värdelös och tar på sig skulden när han/hon blivit sviken för en annan.


Utbildning .

Nu tror jag faktiskt att jag äntligen har hittat vad jag vill göra. Dock är det ju försent att söka nu, men det är snart dax igen !  :) Det bästa är att utbildningen finns i Trollhättan också.

Socialpsykiatrisk vård

Om utbildningen
Utbildningen fokuserar på människans livssituation och livsvillkor i ett samhälleligt sammanhang, samt på betydelsen av dialog med olika samverkansaktörer. Under utbildningen utvecklar du din förmåga att hantera de frågeställningar som förekommer i arbetet med personer med psykisk ohälsa, missbruk och kriminalitet. Undervisningen utformas i enlighet med en pedagogik som främjar lärande och utveckling. Arbetssättet i utbildningen syftar till att skapa delaktighet, gruppsamhörighet och förbereder dig för det kommande arbetslivet. Programmet stödjer arbetsformer som personligt ombud, s.k. Case management.

Efter utbildningen
Programmet ger dig möjligheter att arbeta med människor med psykisk ohälsa inom bl.a. psykiatri, rättspsykiatri, socialtjänst, kriminalvård och Statens institutionsstyrelse. Efterfrågan på utbildad personal är stor för att möta de pensionsavgångar som är att vänta och det finns många människor i samhället med svåra livssituationer vilket kräver fördjupad och breddad kompetens hos personalen.

Servettvikningar till dop.

Ska bryta servetter till Thors dop på lördag, och har tänkt göra en skjortbrytning. Har dock gjort tre olika. Vilken tycker ni är finast? :) Och tänk på att det är till ett dop!


Skjorta 1.


Skjorta 2.


Skjorta 3.


Regn .

Regnar det nu ? Vad hände med vädret, igår var det ju jätte kallt. Regn är ju absolut det mest deprimerande väder . Menmen, blir nog snart snö igen! :)

Kom precis att tänka på sådana där pinsamma tröjor alla gick runt i förr, från typ marknader och sånt. "Kaxig", "Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker", "I´m sexy", aa ni vet vad jag menar. Men värst måste väl ändå vara denna jag såg nu, som jag aldrig sett innan. "Jag är gravid, vad är din ursäkt?" Haha, jag säger då det.

Simpsons?

Hur fruktansvärt tråkigt är inte det? Förlåt Caroline att jag säger så, men det finns inget kul med det! :P

Känner mig lite rastlös, men vad gör man en vardag halv 9? Ingenting. Och Simpsons går på tv.n vilket inte alls känns lockande. Längtar iaf tills Leli och Roba har flyttat in och kommit i ordning, då blir det tjejmiddag+tjejsnack heeeeeeela kvällen! Underbart.

Snart får Katja sin bebis med. :D Tror absolut det blir en tös. Vad tror ni? :D

. .

Får göra mig tydlig med mitt förra inlägg. Med rädsla menar jag rädslan av att folk åldras, blir sjuka, går bort, alldeles för tidigt, helt oväntat, när det inte ska hända. Helst vill man aldrig att det händer, men nu händer alldeles för mycket, och alldeles för tidigt.

En tanke till alla som har förlorat någon. Finns inga ord för hur hemskt det är!

Känslor .

Det finns tusentals olika känslor, glad, ledsen, besviken, osv. Och många känslor är underbara att känna, medans vissa är mindre roliga. Men värst måste väl ändå vara rädd? Känslan av rädsla. Rädsla att inte veta, rädslan av att förlora någon, rädslan av att något ska hända. Märkligt det där!

Skola idag, mys att träffa Banana, Jenny-Lee, Emelie och Pean. Hoppar ju dock av kursen snart, och jobbar tills jag vet vad jag vill.

För övrigt har jag världens bästa vänner och familj! Puss på er. <3

No one needs you more than I.

Finns nog inga ord. Det har varit bättre.


You´re the inspiration.


You know our love was meant to be
The kind of love that lasts forever
And I want you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul
baby

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

And i know, yes I know that it's plain to see
We're so in love when we're together
now i know that I need you here with me
From tonight until the end of time

You should know, everywhere I go
Always on my mind, in my heart in my soul

Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration


Marcus Edgren <3 Bäst bäst bäst !

Städ-dag.

Sitter ju inte vid min dator så ofta så blir tyvärr väldigt lite bilder. :/ Men ska försöka ändra på det! :)

Nu har jag iaf städat hela morgonen, eftersom jag har en pojkvän som påstår att jag sprutar hårspray överallt? (Känslig bara väl?) Killar förstår nog inte det där, att man kanske inte alltid bara vill gå ur sängen och gå iväg ner på stan eller annat utan att ens ha tittat sig i spegeln. Menmen. :P

Känns förövrigt inte speciellt roligt att städa nu när det står flyttlådor överallt och min garderob har råkat bli i soffan, golvet, hmm sängen, och bordet? :P

Taio cruz - break your heart - bra städmusik!


Söndag .

Hur fort går en helg egentligen? Sitter iaf här nu och Marcus påstår att vi ska sova, finns bara ett litet problem med det, jag är PIGG! :) Kanske ska ta och läsa klart Martina Haag boken nu, så jag kan påbörja nästa imorgon.

Till helgen ska vi på dop med, sådant som egentligen ingen tycker är kul, men som man ändå ska göra. Menmen, blir nog bra.

Godnatt!


Fredagsmys!

Fredag idag, skönt. Börjar bli lite bättre från förkylningen också. :) Nu väntar jag bara på att Marcus ska komma hem från jobbet, sen bär det av till Bengtsfors. Film och mys ikväll, kanske bio? Får se vad han säger, tror det är snabba cash idag, någon som sett den?


Influensa .

Idag började B kursen i skolan med upprop, men kunde inte ta mig ur sängen i morse. Det började redan igår, feber, muskelverk osv. Men som sagt, tur att det bara är upprop. :)

Någon som har något bra hemmagjort recept mot halsont och hosta ?

Drömmar .

Vad betyder drömmar egentligen? Blir nästan rädd för vad jag drömmer ibland. :/


Mys hos Sandra.

Kom precis hem ifrån Sandra, har vart och myst med henne, Filippa och Liam hela dagen. :) Hennes lilla syster Sofie kom en stund med, kul att se henne, det var länge sen! :)

Har inte förstått än tror jag att hon faktiskt är mamma, och inte bara till ett barn, utan två! Allt hon har gått igenom är för mig helt oförståligt. Att varje dag i flera veckor ligga och vara rädd att någon ska komma och säga att man inte har sina barn kvar. Sandra och Adam har varit så otroligt starka, och jag är så stolt över dom. <3


Lista från Linda .

  • Vilken svordom använder du mest? Fyfan, va fan. 
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Skola: 06:30, annars om det är ställd, oftast runt 10. 
  • Använder du flip-flops? Det händer .
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Konsum oftast.
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Tar nog hellre, beror nog lite på.
  • Vilken var den senaste filmen du såg?  Beck - Money man.
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Oj, ny telefon kanske eftersom min ramlar ihop? :P Men nej, vet inte.
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Ja det har ju hänt. :P Haha.
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?  Nej.
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?  Har bara cd i bilen, och det är bara brända.
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Svårt att bara säga en, lyssnar på allt.
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?  What ?
  • När var senast någon stötte på dig? Marcus väl? :)
  • Vad åt du till middag senast?   Ullas hemma gjorda snitzlar (stavning?) och potatisgratäng.
  • Använder du huvtröjor?  Ibland, inte så ofta.
  • Vem var den senaste som ringde dig?  Linda.
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Balder på Liseberg iaf. 
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 0522, just nu.
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Jaa det bör jag väl ha gjort.
  • Hur många syskon har du? Inga.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? ? nej.
  • Äger du några band t-shirts?  Ramones, Michael Jackson, AC/DC, Guns N´roses, Tiger army, Som jag kommer på.
  • När flög du senast? April . 
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fyra.
  • Läser du för skojs skull? Jaa periodvis. 
  • Pratar du några andra språk? Engelska, skulle dock vilja kunna många fler.
  • Diskar du din egen disk? Japp.
  • Har du gråtit offentligt? Ja.
  • Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop.
  • Försöker du alltid lära dig nya saker?  Ja det gör man nog omedvetet.
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?  Nej, ska dock börja ta bort en på onsdag.
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja , de tycker jag.
  • Kan du kasta macka? Ja, dock bara sån man äter. ;)
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej.
  • Vad har du med dig in på bion?  Godis, popcorn, dricka. :)
  • Vem var din favoritlärare och varför? JOHNNY ;)
  • Har du dejtat någon av en annan religion?  Nej.
  • Vad har du för väder? Snö.
  • Har du en blogg? Ja.
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Historia. :)
  • Gillar du att flyga? Nej fyfan.
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Det är många det, men pålitlig och rolig är väl viktigast.
  • När sov du senast på golvet? Det var en bra fråga, ingen aning.
  • Vilken är din favorit drink? Nisse.
  • Gillar du din boende-situation? Både ja och nej. 
  • Vilken är din mammas hemstad?  Bengtsfors.
  • Din pappas hemstad?  Åmål.
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Sex ungefär.
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Känns så .
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja, det har ju hänt kan man säga.
  • Vilken är din favoritfrukt? Päron.
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej.
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20 .
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja det är jag allt noga med.
  • Tror du på liv på andra planeter? Nja, inte orkat tänkt på de . 
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Mamma?
  • Tror du att Gud är man eller kvinna?  Finns han är det nog en man.
  • Vad var det senaste du åt? Tuttifrutti.
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det beror nog helt på.
  • Gillar du senap? Ja.
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Säger nog ingenting, vänder mig till de som jag bryr mig om.
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jaa, det tror jag iaf. 
  • Tycker du om att krama folk? Om man behöver det, men inte i onödan.
  • Skulle du säga att du är trendig? Haha, vet inte? 
  • Äger du en digitalkamera? Japp, en svart.
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen ?
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nja, det beror på vilket humör jag är på och om det är viktigt eller inte, och vem det är kanske?
  • Tycker du att du är attraktiv? Beror nog på , ibland.
  • Vad är du allergisk mot? Emelies katt? :P 
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?  Filip tror ja. :P
  • Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla som jag läser. ;)

  • Söndag , packar.

    Helgerna går för fort .  Nu håller vi på att packa ner saker som ska med till Uddevalla, och jag ljuger om jag säger att jag inte får ångest. Inte att jag inte vill, men det känns konstigt att se allt bara försvinna. Väggarna blir tomma osv. Men , det är inte förens i mars, så det får vi ta då. ;)

    Blev lite ledsen över att böckerna inte hade hunnit komma heller. :( Får hoppas dom kommer nu till veckan! :)
    Hoppas ni haft en bra helg!

    Martina Haag.

    Var hemma hos Linda en dag, och hon visade några böcker av Martina Haag som hon hade läst som verkade skitbra! Så beställde hem dom här om dagen och hoppas dom kommer snart! :)


    A walk to remember.

    Nyss vaknat och sitter och samlar ork till att börja dammsuga.
    Idag ska vi hem till älskade Bengtsfors, och imorgon ska jag med Linda och Emma till hallen och kolla på innebandy, sen ska vi upp till mormor som har fyllt 85. <3 :) Jag och Caroline ska även försöka hinna färga mitt hår på söndag, redhead again! Weeei! :)

    Puss!

    ?

    Vad ska jag göra? Läsa psykologi B i Trollhättan? Läsa historia A på universitetet i Göteborg? Inte plugga alls och fortsätta söka jobb till jag får ett? - Trött på att plugga men vad ska jag leva på tills jag får jobb då? Ingenting . Det går inte . Just nu vet jag ingenting , kan någon ge mig ett jobb, tack!

    It's all coming back to me now - Celin Dion

    Så underbart fin låt! Mums .

    Nyss vaknat, men det är för kallt för att gå ur täcket, så väntar 5 minuter till. ;) Men då blir de lätt 5 minuter till, och 3 minuter till osv osv. Sen får man stressa upp, in i duschen, dra igenom plattången några gånger och iväg. Men nu är jag iaf uppe och vaken, och det är ju ett +. Skulle behöva Linda eller Mogge nu, dom får alltid upp mig direkt! <3


    Ha en bra dag!


    Söka jobb .

    Suttit hela dagen och letat jobb, men de enda jobb som finns är typ rektor, förskolelärare, högskolelärare osv. Alltså inga jobb som jag ens har en chans att få! Men inte ger jag upp för de. :) Ska få klart mitt cv, sen är det bara ut och lämna, överallt.

    Förövrigt går världens bästa program ikväll, biggest loser. Så roligt att se människor lyckas och bli lyckliga igen! :)


    Börja blogga igen?

    I lördags hade vi tjejmys hos Leli, då vi började prata om att vi är trötta på att blogga osv, (förutom Linda då) men jag måste ändå vara värst, får för mig att jag ska börja blogga igen, skriver två gånger sen är jag trött på det. Så nu ska jag försöka igen då, får se hur länge de går. :)

    Har förövrigt världens bästa vänner, som jag bryr mig mer om än någonting annat!

    Puss.


    RSS 2.0