Utbildning .

Nu tror jag faktiskt att jag äntligen har hittat vad jag vill göra. Dock är det ju försent att söka nu, men det är snart dax igen !  :) Det bästa är att utbildningen finns i Trollhättan också.

Socialpsykiatrisk vård

Om utbildningen
Utbildningen fokuserar på människans livssituation och livsvillkor i ett samhälleligt sammanhang, samt på betydelsen av dialog med olika samverkansaktörer. Under utbildningen utvecklar du din förmåga att hantera de frågeställningar som förekommer i arbetet med personer med psykisk ohälsa, missbruk och kriminalitet. Undervisningen utformas i enlighet med en pedagogik som främjar lärande och utveckling. Arbetssättet i utbildningen syftar till att skapa delaktighet, gruppsamhörighet och förbereder dig för det kommande arbetslivet. Programmet stödjer arbetsformer som personligt ombud, s.k. Case management.

Efter utbildningen
Programmet ger dig möjligheter att arbeta med människor med psykisk ohälsa inom bl.a. psykiatri, rättspsykiatri, socialtjänst, kriminalvård och Statens institutionsstyrelse. Efterfrågan på utbildad personal är stor för att möta de pensionsavgångar som är att vänta och det finns många människor i samhället med svåra livssituationer vilket kräver fördjupad och breddad kompetens hos personalen.

Kommentarer
Postat av: Julia [ Fotobloggen ] ♥

tack så mkt :)

2010-01-27 @ 16:09:44
URL: http://annorlundajulia.blogg.se/
Postat av: Alva*<3

Fin blogg! Rösta gärna på mig som veckans blogg här!! http://voffsen.blogg.se/2010/january/-veckans-blogg-finalister-2.html#comment <3'

2010-01-27 @ 16:47:16
URL: http://doublesided.blogg.se/
Postat av: Alva*<3

Svar: tack så mycket!<3

2010-01-27 @ 17:17:51
URL: http://doublesided.blogg.se/
Postat av: Liiv

Sv: Okej :) njae, är sjuk och blir bara sämre "/

Tack så mycket :)

2010-01-27 @ 17:47:00
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: Sara - TÄVLING PÅGÅR

Jag tipsar om tävlingen på min blogg, var med och tävla om du vill vinna ett valfritt, supersnyggt smycke från Aldora. Du hittar tävlingen här http://insidesara.blogg.se/2010/january/tavling-nr-1.html#comment :)



Ha det bra

Kramar

2010-01-28 @ 12:37:42
URL: http://insidesara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0