Lördag + jobb.

Dör snart, jag kissar heeeela tiden! Helt sjukt. Får hoppas det bara är bebisen som trycker så jag inte har fått urinvägsinfektion. Det vore väldigt jobbigt nu.

Ska iaf iväg och jobba nu halv 2 på Strömbadet. Vet inte när jag slutar så vet inte vad man hinner med mer idag, men det ger sig. :) Gött att jobba lite iaf. På måndag ska vi börja med sovrummet, ska bli kul när det är klart. :) Ska även ta kort med Caroline på måndag, och med Maggan om hon kunde?

Måste man bete sig som 14 år? Tröttsamt.

Torsdag.

Snart helg, puss på det!
Då ska vi förmodligen börja med sovrummet, var och hämtade tapeterna igår. Dom var super fina! :)

Är iaf i vecka 19 nu. :) Allt är super bra förutom min rygg, den är verkligen inte min bästa kompis just nu! Under graviditeten brukar det ju hända en massa för dom som är gravida vid olika veckor, först mår man dåligt ett tag, sen är man trött ett tag, osv osv. Jag har ju inte direkt haft några problem med det, vilket jag tackar för. :) Däremot hade jag nog hellre vart trött osv än att vakna på nätterna av att jag inte kan vända mig om för att de gör för ont i ryggen, eller att man ska lyfta något och de känns som en kniv som sätter sig. Menmen, det går över, och det är verkligen värt de! :)

Nu kommer snart Leli och Robin hem också, på lördag. Det gillar vi! :)

På måndag blir de en tur till Karlstad med Caroline, (mamma och Ann?). Hoppas vi blir bruna och fina när vi ska prova på att solduscha, då vi två inte riiiiktigt har turen med oss som vissa andra att bli bruna under sommaren, syftar speciellt på Linda som alltid är super brun, orättvist! :)

Jobb + Rosell.

Har jobbat idag till halv 2. Känner att min lilla nerv i ryggen/rumpan inte tycker om det alls. :/ Hoppas inte det blir värre!

Marcus kommer hem om ett tag, och ikväll blir det Rosell. :) Mys på det! Caroline slutar runt 5 så tror det blir vid 7 vi ska dit antar jag. Ann prata på att det va trubadur? Vet inte, men de blir trevligt iaf. :)
Ska nog ta tag i tvätten nu när det är sånt bra torkväder. Puss!

RSS 2.0