<3

I love the way it was ..


1 års fika.

Nu är svärfar här och grejar för fullt. Han och Marcus tapetserar och jag städar, tvättar, diskar osv. Ska snart börja göra mig i ordning för att åka och hämta upp tjejerna och sen vidare till Steneby för att fira Melvin som har fyllt 1 år. :)

Grattis till Denice med som fyller 14 år idag! <3

Puss.


Färjestad - Frölunda .

Slutade med skit, har nog aldrig sett det laget spela så jävla dåligt hemma. Menmen, 2-3 blev det, men kul var det ändå. Dock var ryggen inte riktigt gjord för det just nu, men det var det värt.








Hockey .

Idag tog Marcus bilen till jobbet eftersom han ska sluta tidigare, så idag gick han upp senare, runt halv 6. Det värsta var att jag också vaknade då, och kunde absolut inte somna om. :/ Så nu sitter jag här, och är förmodligen den enda som är vaken också, så får nog lägga mig i soffan och vänta på att klockan ska gå. :)

Ikväll blir det Karlstad och hockey, Färjestad - Frölunda, med älskling, Patric och Emanuel. :)
Kul kul kul . På söndag blir det barnkalasfika för Melvin som fyller 1 år med, mys.

Nej nu ska jag se om det går nått kul på tv.n, Puss.


Gosigos.

Barnets vikt är ca 1,4 kg och längden runt 26 cm från huvud till stjärt. Det fortsätter att lägga på hullet, samtidigt som hjärnan och de inre organen växer till sig. Nu finns det inte plats för akrobatik konster i livmodern längre, men barnet kan fortfarande sträcka ut sig och sparka. Barnets huvud står i proportion till den övriga kroppen. Hjärnan växer mycket snabbt och gör så att de mjuka skallbenen pressas utåt. Vindlingarna som är karakteristiska för hjärnans utseende, blir allt fler eftersom den blir snabbare och kraftfullare samt förbindelserna mellan nervcellerna ökar. Hjärnan kontrollerar nu andning och kroppstemperatur. I ögonhålorna rör sig ögonen och barnet börjar bli känsligt för ljus, ljud, smaker och lukter. Det kan också skilja på naturligt och artificiellt ljus genom livmoderväggen.

Lille skrutten. :) <3


Brevet jag skrev till Mogges begravning .

Mogge, vår allas Mogge!

Jag har inte förstått att du är borta, jag förstod inte ens hur sjuk du var. Du ville så mycket, du visade en styrka jag inte trodde kunde finnas på riktigt. Jag kommer sakna att du väcker mig på morgonen, och alltid är lika glad trots mitt hemska morgon humör, jag kommer sakna att kika in i sovrummet och se dig sitta där med hörlurarna och små digga, jag kommer sakna att få ett sms varje kväll där du skrev "Tycker om dig, kram nassi." Jag kommer sakna alla de små saker som gjorde dig så unik, till den Mogge alla tyckte så mycket om. Vi har genom alla dessa år haft många berg att bestiga för att få saker att fungera, det har ibland varit svårt, men vi har lyckats!
Vi är många som saknar dig och det kommer aldrig bli sig likt hemma igen utan dig som alltid kommer och ska prata och umgås med mig och mina kompisar. De saknar dig, dina syskon och vänner saknar dig, och jag och mamma saknar dig, så fruktansvärt mycket Mogge.

Kram Sara. ♥ ♥

Snart december. <3

Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 2 fulla dagar (v28+2).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 10 dec 2010
Du har 81 dagar kvar till beräknad förlossning.

Snart är du här vår älskling. ♥

Vuxen poäng .

Igår köpte vi en bil, en riktigt familje bil, opel astra kombi. ;) Bild kommer nog sen om jag orkar ta en.
Nu ska jag iaf ta en sväng till Billingen och kika vad mina tjejer gör, imorgon är det fredag, vilket betyder Ikea, med mamma och svärmor. Dock är det jävligt dåligt med pengar här just nu så vi får väl mest kika och drömma. Ska iaf beställa tapeter idag, till det blivande tv.rummet. Kan lova er att jag aldrig mer ska göra om ett enda rum i hela mitt liv. Det är jobbigt, dyrt, och tar tid.
Ska förhoppningsvis träffa Leli en sväng imorgon med. :) <3

Nej nu ska jag åka, puss.


:)

Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 3 fulla dagar (v27+3).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 10 dec 2010
Du har 87 dagar kvar till beräknad förlossning.










Kärlek kan förflytta berg.


Jävla ..

.. skit hårinpackning som aaaaaldrig kommer! Jag och Linda beställde hårinpackning förra veckan, typ på onsdagen, och den kommer ju aldrig ! :( Vi behöver den nu!

Pappa .

Idag är det två år sedan farfar ringde och sa att pappa är borta.
Igår var jag hos barnmorskan, och vi började prata om detta, och hon sa "Jag förstår att det är en jobbig tid nu, det blir inte bättre med åren." Och nej, det blir det verkligen inte.

Den dagen, för två år sedan, jag förstod inte att min pappa var borta, jag förstod inte att kvällen innan var sista gången jag hörde hans röst. Jag var ledsen och chockad och helt jävla förstörd, men då för att någonting var fel, någon hade sagt något till mig som var alldeles för stort för att ta in, och alldeles för svårt att acceptera.

Tiden gick , och ju mer den gick ju mer saknar man . Man saknar inte någon man träffade någon dag innan, men nu saknar jag, för det är två år sedan jag såg min pappa. Och känslan av saknad kan va någon av de starkaste känslorna, för man kan inte göra något åt det.

Alla sa till mig att pappa var borta, men ingen sa att det var förevigt, det är nu man förstår, att det faktiskt är förevigt.

Påväg från laredoute.


söt mysdress.




brun/randig åkpåse.

Söndag.

Blir så trött på allt som har med renovering att göra så jag spyr snart. I december ringde vi om att vi skulle få omgjort i badrummet, nu ska dom komma, NU! Efter nio månader typ? Och nu när vi rev ut det gamla, då är det vatten skador på väggen. Så nu får vi fixa de först. Jaa, de blir nog bra tillslut detta med. :P

Sitter iaf i Billingen nu och funderar på att åka och tvätta bilen, det behövs.
Hoppas ni haft en bra helg! :) Puss!

Jag och Thor i januari. :)
















Lördag .

Tanken var att vi skulle åka till kusten idag, men vi hinner nog inte riktigt med det idag, så de får bli en annan helg. Farmor och farfar är här en sväng nu för att få ut handfat osv i badrummet, lättare sagt än gjort kan man säga. Men de blir ju bra när det är klart! :)

Känner mig väääldigt rastlös nu, vet dock inte vad jag ska hitta på riktigt?


Torsdag.

Tog mig en promenad in till Bengtsfors i morse för att låna mammas bil. Träffade Ann så gick och åt med henne, sen vidare till billingen och nu hemma igen. Väntar på Caroline, ska bli en härlig långpromenad ikväll, skönt!

Känner mig så jävla trött och hängig och depp, blää.
Vill ha vinter, snö och bebis nu!


Mogge.

Idag skulle Mogge ha fyllt 55 år. <3

Förra året när han fyllde år låg han på Näl, samma avdelning som pappa låg på ett tag, rummet bredvid. Knäpp som jag är blandade jag ihop hans födelsedag med Emelies pappa Kjells födelsedag som är den 3,e september. Så jag ringer glatt till Mogge den 3.e och skriker grattis, och han svarar lika glatt tack, och tror att det var den dagen, pga av alla starka tabletter. Sen skrattade vi gött på kvällen när vi kom på att de va fel dag. Lille Mogge, 55 år. Idag skulle vi ha haft kalas och skrattat och pratat, säkert bråkat lite med. Sånt som hörde till. Men istället ska jag köpa ett ljus och åka ut till Ärtemarks kyrkogård.

Hoppas ni har stort kalas där du är. Älskade Mogge. <3



RSS 2.0