Karta.


visited 7 states (3.11%)
Create your own visited map of The World

Norge
Finland
Danmark
Tyskland
Frankrike
Bulgarien
Canarieöarna


Midsommar.







Min ögonsten. ♥






Cupcakes och kakor.

Igår fick jag äntligen tummen ur och prövade på att göra cupcakes. Var lite nervös eftersom alla säger att det är så svårt med frostingen. Men det gick oväntat bra och dom blev supergoda! Tog såklart inga kort, för det glömmer jag jämt, men kommer fler gånger nu när jag vet att jag kan. :)
Eftersom det började åska nu i eftermiddag tog jag och gjorde lite småkakor också, gött att ha i frysen om någon kommer och fikar eller så. Vet dock inte hur dom blev än, så ska inte säga för mycket. :)

Vid 5 idag ska vi iväg till Dalia på möte angående vår lilla badplats här nere som tydligen är full i arsenik och bly. Vår älskade kommun har ju skyldighet att sanera (stavning?), men skrev av någon anledning i tidningen att det inte finns pengar? Ska bli intressant att höra vad dom säger om det.

På lördag blir min lilla Elsa sex månader. Det går så sjukt fort så jag hinner inte med. Fick brev från kommun nu att hon står i kö till dagis/dagmamma. Fy, vill ha henne hemma och liten jämt. :D Men de går ju tyvärr inte. Kommer iofs blir skönt att börja söka jobb osv och få lite rutin på vardagen. Men det är inte än på ett tag så än sålänge njuter vi! :) Är kul med att det är så många som är mammalediga nu, var framme och handlade förut och såg massa barnvagnar överallt. Mysigt! Vore kul om man sågs lite oftare med, när man ändå går hemma av samma anledning. Men endel kanske inte alltid är så sugna på de.?

Denna veckan ska jag iaf ta mig en tur till Ed och hälsa på Linda på hennes nya sommarjobb på Em möbler. Ska bli kul. Hon har säkert massa fint där också, så det kan nog vara lite farligt att gå in där. :)

Nu ska jag smaka på mina kakor. Puss!

Min Elsa är det vackraste på jorden! ♥





Foto; Caroline Konradsson

Fin dag.

I morse när vi vaknade gjorde vi oss i ordning och tog en promenad framåt och mötte upp Maggan och Mia + barn. Blev en fika på Kickis sedan vidare mot lekparken och träffade Lina och Melvin. Myste där en stund sedan gick vi till mig och jag och Lina satt och degade på altan tills dom skulle vidare på sommarfest på Dagis.
Nu sover smulan, efter att ha varit vaken typ hela dagen? Sovit typ en halvtimme.
Nu målar vi lite panel, blir superfint, vill ha de klart nu!

Igår var jag, Elsa och mamma på Ikea och handlade lite. Nytt tvbord, tvbänk, lakan och massa grejer till Elsa. Kul! Blev lite kläder till Elsa med, mamma kan ju inte hålla sig. :) Fick mig äntligen ett par shorts med, behövligt!

I det tysta.

Har precis läst klart en utav de hemskaste böcker jag någonsin läst - I det tysta. Det är en sann berättelse om syskonincest, där brodern våldtar sin syster när hon endast var 12 år, och hon födde hans barn. Hela boken är helt sjukt hemskt och man blir mer och mer arg och förvånad över att sådant faktiskt händer. Att våldta sin syster var bara en av få saker han gjorde mot tjejer. Det som hände henne höll hon inom sig i 18 år, han fick endast 12 års fängesle men släpptes förmodligen tidigare, hon och de andra utsattas familjer fick leva med detta hela livet. Hemskt!

Konstigt nog lärde hon sig att älska och acceptera det barn hon födde, som var hennes brors. Så stark är kärleken till ett barn. "Att föda är en kärleksgärning, och den kärlek som föds är viktigare än allt annat"



Torsdag och regn .

Idag var det ju inte världens bästa studenväder tyvärr, synd om de som går ut i Uddevalla och säkert på fler ställen med? Ska iaf iväg med Caroline till Emelie med studentpresent senare, om vi får in Elsa i Caroline bil vill säga, annars blir det värre. Men de löser sig nog.

Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag, inte direkt väder för att gå ut och gå nu. Fick se att skattepengarna kommer in imorgon, Marcus får tillbaka en heldel eftersom han får dra av för de han körde när han jobbade i Trollhättan. Så nu ska jag få med mig någon till Ikea, mums!

Puss!


Farfar och Elsa på kusten.

Dopfika - namngivning - kusten

Har vart en jätte mysig helg. Lördag förmiddag var det dopfika för lilla Oliver, super trevligt! Efter det fick vi skynda oss upp till Lotta och Martin som hade namngivning för Emilia, jätte trevligt där också. Skönt att det var så fint väder också. På eftermiddagen bar det av till Grebbestad/Saltvik där vi lånade svärföräldrarnas husvagn och stannade tills måndag. Åt räkor, solade, gick på bryggan och hade det bara skönt och mysigt.
När vi kom hem färgade Maggan mitt hår, brunt med slingor. Kul med lite förändring för en gångs skull. Har väl haft samma hårfärg, ja jämt?

Med andra ord har det varit en jätte bra helg med alla fina.






Varm dag.

Idag har det vart helt galet varmt. Elsa hade bara en kort liten sparkdräkt men ändå genom svett. Stackars lilla. Farligt att ha på barnen för mycket kläder med, de kan ju tuppa av och få värmeutslag. Usch!
Blev en tur på Bengtsfors med fika på både Kickis och It cafét. Sedan hem och då kom min söta mormor som har hjälpt mig att lägga upp en klänning som jag ska ha imorgon när det först blir dop-fika för Oliver och sedan namngivning för Elsas kusin Emilia. På kvällen åker jag med min fina familj till kusten och stannar tills på måndag. Skönt! Skönt att komma iväg lite.
Igår var vi och hälsade på Johan, Sofia, Alicia och deras going Liam. Måste ha varit den minsta bebis jag sett. Så otroligt fin!

Nu har jag precis pratat med min fina Lina. Elsa somnade precis så ska ta och packa det sista som ska med till kusten. Ha en mycket bra helg!


Johan och lilla Liam.

Elsa äter potatis och palsternacka.


RSS 2.0