Sommar .

Jag är ju egentligen inte världens fan utan sommar, men nu längtar jag faktiskt när jag fick se lite sommar bilder, och tänker på alla helger i Grebbestad, mys på Lindas altan, onsdagarna på Dalia, bada i bökösa osv osv.


Jävla snö!

Trodde aldrig jag skulle säga så, men nu blir jag trött! Måste det komma just denna helgen?!
Vi har för mycket att göra nu för att det ska kunna snöa. BLÄ!
Kunde väl ha börjat på måndag eller nått. :)

Lägenhet - jobb.

Nu får vi lägenheten tidigare än vi tänkt, vilket känns jätte bra. :) Nu hinner vi tapetsera sovrummet utan att stressa osv. :) Skönt! Nu ska jag snart springa iväg för att hinna med bussen ner till stan, dom ringde från hotellet igår och ville att jag skulle komma ner idag och prata. Önska mig lycka till! :)

GRAAAAAAAAAATTIIIIS!

MIN smulBanana! LOVE LOVE LOVE <3


Fredag.

Fredag eftermiddag och min kära Marcus ligger och sover, vi som skulle städa?! Hmm. Väcka han kanske? :P
Imorgon bär det av till Göteborg till Banaaaana som fyller 20. <3 Mys mys mys.
Tar tåget vid 11, sen väntar vi in Linda, och sen blir det lite shopping, mat, vin och mys hela dagen!

Puss!

Tack världens bästa Caroline ..

.. För den underbart söta headern! :D <3

To much!

Behöver mina tjejer här nu!

Körkort ?

Ja nu ska jag på det igen, lika bra att få det klart. Det värsta är att jag gjorde halkbanan för två år sen? :S När går den ut? Ringde körskolan, dom vet inte, dom ringde någon som inte heller visste, dom sa till mig att ringa transportstyrelsen, som inte svarar! :/ Irriterande! Ska iaf till körskolan på tisdag, ta en lektion och lägga upp det hela. :)

Love love love <3


Tisdag - tandvärk!

En visdomstand är påväg ut och det känns i heeeeela munnen! Får hoppas den snart kommer fram, sen är det bara tre kvar tror jag ? :P Eller två kanske, nej jag vet inte!

På lördag åker iaf jag, Linda, kanske Lina och kanske Sandra till Anna i Göteborg och firar hennes 20 årsdag! :) Mys! <3 Känns tråkigt att blogga när min blogg är så menlös? Får be min kära vän Caroline om hjälp! :)

<3

Katja och Simon fick en liten tös inatt, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! <3 Hoppas allt gick bra och att dom snart kommer hem! :)


Sova.

Blir så jävla irriterad. Vi beställde en säng på Sova i Göteborg för några veckor sedan, för det första sa dom att det skulle ta sex veckor innan den kom och att den kunde stå där i fyra veckor. Nu ringde dom förra veckan och sa att den hade kommit och att vi måste hämta den så snart som möjligt, vad ska vi ställa den liksom?
Dom sa även då att dom skulle skicka faktura.

Men nu när Marcus var där för att hämta den sa dom att dom inte kunde skicka faktura utan att vi skulle betala nu, så han fick ju åka hem, utan säng! Nu får vi alltså åka dit på lördag, från Bengtsfors till Göteborg och tillbaka igen , med släp, i detta vädret ! Underbart!

Skönt att den är helg imorgon iaf, inte så mycket planerat eftersom min plånbok ekar! Men ska iaf träffa Linda på lördag förmiddag, en fika och en liten sväng till Bergers. :)

Hoppas ni haft en bra dag!

Godnatt!

Nu får det nog bli sängen snart, känner att jag börjar bli vääääldigt trött!

Läste precis Lelis blogg, där hon har gjort en sammanfattning av oss kompisars liv de senaste åren. Sjukt vad mycket vi har gått igenom allihopa, tillsammans, men att den "omogna" tiden är över, allt har förändrats, självklart till det bättre, men vi hänger ihop, och det kommer vi alltid göra! :)

Godnatt!


Västtrafik .

Var ju världens snöstorm överallt igår, så när Caroline körde mig för att släppa av mig vid bussen till Uddevalla som skulle gå 20:25, var vi en kvart tidiga. Men den kom aldrig, vi ringde Västtrafik, men fick bara prata med någon inspelad människa? - irriterande!
20:55 kom den iaf, en halv timme sen, skulle vart framme 22.00, men var i lägenheten 23:15. Underbart väder vi har väl?! :)


Finns väl bara en person ..

.. jag tänker på när jag hör denna låten, BANANA! <3 - minnen minnen!


Kärlek <3

 

Thors dop.







It´s like the wind, I cant see it but I can feel it.

Det finns stunder då man tänker mer än annars på de man har förlorat. De som en gång var de som man vände sig till först. Det är stunder då det händer/ska hända saker man vill berätta. Nu är det en sak jag vill berätta, men kan inte göra det, det gör mig ledsen.

I sådana här tillfällen är det så fruktansvärt tur att jag har mina underbara vänner som står mig så otroligt nära. De som alltid finns och som man vet bryr sig precis som pappa och Mogge hade gjort. Det är dom jag vill berätta saker för! <3

RSS 2.0