Påskhelgen.

Påskhelgen blev ganska lugn, men skön! Torsdag kväll var vi bjuda till Maggan, Patrik och Lilly för att inviga Patriks nya grill! ;) God mat och massa tjöt. Gillas!

Fredagen åkte jag, Elsa och Linda till Åmål för att storhandla mat. Var inte alls så mycket folk där som vi trodde så det gick ganska så fort ändå. Efter vi packat in all mat tog jag, Marcus och Elsa en promand framåt och köpte lite påskägg till alla barn. Så det blev en tur till Billingen till Martin och Lotta, fika och mys där sedan vidare för lite mys hos gudfar Haag och hans goa familj!
Marcus blev kvar där och vi åkte hem och myste med mamma/mormor.

Lördagen bestod av påskparad sedan lite påsklunch här hemma med mamma, svärmor och svärfar även Marcus morbror kom förbi med påskpresent till Elsa! :) Söndagen kom min farmor, farfar, mormor, faster och min kusin Melker hit och fikade och lämnade massa roligt till Elsa. En sulky, kläder och inspelningen från dopet. :)
På kvällen när dom hade åkt kom Stefan, Johan, Sofia och Alicia hit och grillade och myste på altan.

Måndagen blev ganska lugn, grejade lite hemma, målade panel osv. Elsa blev 4 månader så det firades med grötpremiär. ;) Det gillades kan man säga!
Runt 3 åkte vi ut till Steneby grytan och käkade med Maggan, Patrik och Lilly. Super god mat och vi fick gå in och titta på älgarna, tyckte nog Elsa och Lilly var kul! ;)

Måste bara lägga till att Elsa somnar själv i sin säng nu! Hur hände det?! Duktig tös vi har! ♥







Äter gröt för första gången. :)



Promenad.

Det är så sjukt gött väder! Har spenderat hela dagen ute idag med, en sväng på Kickis med mamma och Ann. Maggan och Lilly kom förbi med, och sen kom även Mia och lilla Ville. Köpte en fyndpåse till Ville med, en påse med massa kläder från Stort och smått i Billingen. Hon ska stänga affären och säljer ut allt. Hoppas han tyckte om kläderna! ;) Nu ikväll har vi myst med tacos och sedan en promenad till. Mysmys!
På fredag ska jag, Linda och Elsa ta en tur till Åmål och stor handla mat. Skönt! Nu ska jag nog ta tag i tvätten. Puss!


Nyfödd liten Elsa på bb.


Trött gosetjej i lekparken.


Underbart väder .

Igår och idag har det varit sjukt skönt väder. Igår var vi ute hela dagen och myste med massa goa tjejer och barn. Idag fick det bli en promenad framåt, känns väldigt tråkigt att ta bilen när det äntligen har blivit såhär härligt ute. Nu är vi hemma och Elsa ligger och myser ute i vagnen och jag har målat lite panel , vilket är mindre kul en dag som denna, men det kommer bli jävligt bra när allt är klart! :)

Beställde ett par jeansleggings och ett superfint linne från nelly här om dagen som kom idag, byxorna var dock för stora men linnet var bra!





Lite bilder.


Marcus och Johan sätter upp väggen! :)






Marcus, Johan och Rune som cowboys.


Finaste Elsa!


Fredag!

Jag och Elsa har nyss badat, och nu väntar vi mest på att åka till Billingen till Erika och träffa alla goa brudar och barn! :) Ikväll ska nog Caroline ta kort på Elsa i den fina klänningen hon köpte! :)
Har inget vettigt att säga, eller jo, blev SUPER glad precis när jag fick på mig ett par byxor som jag aldrig fått på mig innan. Sånt gör dagen lite extra bra! :)

Puss!

...

Sorg skrämmer oss till tystnad.


Far away.

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
‘Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
‘Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
‘Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
‘Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
‘Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and
Never let me go

Far och dotter ♥



Marcus & Elsa myser med Patrik & Lilly. ♥


Mammas 50 årsfest - Strömbadet







Spagetti armar!

Idag hade jag planerat in en långpromenad med Elsa, men vädret höll inte riktigt för det. Så vi åkte fram och fikade med Emanuel, hade inte sett han på jätte länge så det var kul! Söt är han också när han håller Elsa och inte vågar röra sig för han är rädd att han ska tappa henne! ;)

Vid halv 7 åkte jag iaf och tränade, galet jobbigt efter en lång graviditet och ingen kondition! Men de är jävligt skönt att vara igång, får hoppas de håller i sig. Vet med mig själv att det brukar gå några gånger sen tröttnar jag. :/ Men inte denna gången!
När jag kom hem kom Caroline och tjöta och drack kaffe,  och myste med Elsa såklart! Även min snälla mamma kom och hjälpte oss med deklarationerna!

Min smöla ligger och sover, och jag tänker göra desamma. Puss och godnatt!


RSS 2.0