Påskhelgen.

Påskhelgen blev ganska lugn, men skön! Torsdag kväll var vi bjuda till Maggan, Patrik och Lilly för att inviga Patriks nya grill! ;) God mat och massa tjöt. Gillas!

Fredagen åkte jag, Elsa och Linda till Åmål för att storhandla mat. Var inte alls så mycket folk där som vi trodde så det gick ganska så fort ändå. Efter vi packat in all mat tog jag, Marcus och Elsa en promand framåt och köpte lite påskägg till alla barn. Så det blev en tur till Billingen till Martin och Lotta, fika och mys där sedan vidare för lite mys hos gudfar Haag och hans goa familj!
Marcus blev kvar där och vi åkte hem och myste med mamma/mormor.

Lördagen bestod av påskparad sedan lite påsklunch här hemma med mamma, svärmor och svärfar även Marcus morbror kom förbi med påskpresent till Elsa! :) Söndagen kom min farmor, farfar, mormor, faster och min kusin Melker hit och fikade och lämnade massa roligt till Elsa. En sulky, kläder och inspelningen från dopet. :)
På kvällen när dom hade åkt kom Stefan, Johan, Sofia och Alicia hit och grillade och myste på altan.

Måndagen blev ganska lugn, grejade lite hemma, målade panel osv. Elsa blev 4 månader så det firades med grötpremiär. ;) Det gillades kan man säga!
Runt 3 åkte vi ut till Steneby grytan och käkade med Maggan, Patrik och Lilly. Super god mat och vi fick gå in och titta på älgarna, tyckte nog Elsa och Lilly var kul! ;)

Måste bara lägga till att Elsa somnar själv i sin säng nu! Hur hände det?! Duktig tös vi har! ♥







Äter gröt för första gången. :)



Kommentarer
Postat av: Katja

<3

2011-04-27 @ 12:34:42
URL: http://katjawallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0