Denna tapeten blev det, tog kort med mobilen ur boken, men ni ser ju ungefär. :)




Slänger in en sötis bild på Elsa och kusin Emilia också.


Tapeter.




Vad tror ni om denna tapeten i halen/vardagsrummet? Med vit bröstpanel. :)
Tror att jag har blivit lite kär i den.


Ikea!

Idag blev taket färdigt målat, tror vi iaf. Märks imorgon när det torkat om det syns igenom eller inte, men förhoppningsvis inte. ;) Måste ju berätta vad min kära pojkvän kläckte förut, trodde helt seriöst att han hade ramlat av stolen när han målade eller något och slått i huvudet, han säger helt utan vidare "Kan vi inte åka till Ikea imorgon?" Marcus Edgren säger detta! Ja ni fattar. Men ingen blev ju gladare än mig. :P Haha!

På fredag ska vi till Rebex, jag ska färga, Marcus ska klippa och Emelie ska med också och klippa sig. Så vi blir fina till dopet! :) Som förövrigt är nästa helg, blir stressad och nervös när jag tänker på det. Men de kommer bli super bra och jätte kul! :)

Godnatt babes! Puss.

Tisdag.

Nu är vi äntligen igång med att göra klart det sista, och största rummet, hallen/vardagsrummet. Så idag har Marcus målat taket, ska målas igen imorgon, ska även beställa tapeter imorgon. Nu blir det nog så att panelen får sitta kvar, och målas vit. Tror de kommer bli bra! Sen ska det sättas upp en vägg, och i det rummet ska det inte vara panel såklart, och nya tapeter dit. Det blir bra, - tillslut!

Jag och Lina tog oss en tur till Maggan och Lilly för lite tjöt och mys idag. Trevligt. När jag kom hem var Mattias här, Marcus bror. Hämtade lite ved och fikade. Sedan kom Caroline och gosa lite med Elsa. Bra dag helt enkelt!

Ska försöka slänga in en bild på hur det blir här någon dag. ;)

Puss!

Föresten, har någon sett ett halsband på solariet bak Nordea så är det mitt! Så tråkigt att någon orka hitta det på en dag och även sno det. Varför vill man gå runt i någon annans halsband?!

Söt i toffs!




Dreaming people.

Idag har jag varit på efter kontroll, och träffade då Emelie, min duktiga tjej som håller på att utbilda sig till sjuksköterska, för att sedan bli barnmorska. Hon hade praktik nu och fick vara med och titta på bvc. Kände mig nästan lite stolt när hon stod där i sånna där vita kläder och en fin skylt som det stod sjuksköterskestudent Emelie Rådén. :) Glad för hennes skull! ♥

Sedan när jag kom hem satt Maggan, Lilly och Mia i min soffa och väntade. Mysigt med lite tjejprat. Nu ikväll har mamma, Kenneth och Lina varit här hela kvällen och övat sånger till dopet. Blir nog super bra!
Hade velat vara med Linda och hennes mamma på föreläsning ikväll, men självklart ska det alltid krocka när man vill göra flera saker, typiskt! Hoppas dom tyckte föreläsningen var bra iaf. :)

Nu ska jag lägga mig och sova med min lilla tös. ♥ Puss!


Alla hjärtans dag.

Idag är det alla hjärtans dag. Det är den enda "högtid" som firas i alla länder i hela världen om jag inte minns fel. Fin dag, men även lite sorglig. Tänker på alla människor som inte har någon att vara med denna dagen. De som sitter ensamma utan någon som bryr sig om dem. Så en extra tanke till just dessa människor idag!

Jag och Marcus hade vårt "firande" i lördags, lagade mat och så. Idag har vi myst med vår fina dotter, även hälsat på Elsas mormor och gammelmormor. Nu ska vi nog spendera resten av kvälllen i soffan till en bra film.



Nalle, halsband och rosor från min fina Marcus.


Underbar helg.

Igår gjorde Marcus sin sista dag på Stolfomcort i Uddevalla. Tror aldrig han har varit gladare, (förutom när Elsa föddes såklart), skönt för han att åka så långt varje dag, och tror han var väldigt trött på det jobbet över huvudtaget. Så nu har vi han hemma i två veckor, och sedan börjar han i Ed. :) Kommer bli superbra!

Idag ska jag och alla brudar + barn till lilla Liv på ett års kalas.
Ikväll ska Elsa till mormor och mysa en stund, och jag ska mysa med min man här hemma. ;)

Ha en bra lördag allihopa!



Elsa , 25.e december 2010
Oliver , 24.e oktober 2010
Liv , 5.e februari 2010


Trollhättan.

Idag hade jag tid på Näl för att kolla mitt öra, så vi åkte tidigt i morse, jag, Marcus och Elsa och shoppade lite innan. Har vart en jätte mysig dag med min goa familj. :) Elsa fick en ny kudde och även en kudde till vagnen och lite kläder såklart. Köpte även lite kläder till mig. Behövdes lite nytt efter en lång graviditet med stora kläder. :)
Nu ska jag ta mig ett bad, sen lägga mig i soffan och gosa med Elsa.

Slänger in lite kort också .





Elsa och kusin Oliwer.




Elsas kusiner Oliwer och Felix.

Bvc och Åmål.

Idag var det dax för bvc besök igen, och min fina tös följer kurvan precis som hon ska! :) Idag vägde hon 5890 g och var 59 cm lång. Hon skrattade och pratade massor med Bernice, duktig tjej! <3 Mamma/mormor ville med idag också, det tyckte hon var kul. ;) Efter det tog vi en tur till Åmål och hälsade på Elsas gammelfarmor och gammelfarfar, dom blev ju såklart jätte glada att se Elsa. Blir ju inte lika ofta eftersom dom bor i Åmål.

Imorgon ska vi till Näl, jag opererade mig för kronisk öroninflamation när jag var liten, och måste dit på koll en gång om året. Så då ska vi ta en tur till överby också och köpa kläder till dopet och så.
Längtar tills på torsdag, då alla tjejer + barn ska till Katja och leka. Var länge sen nu, saknar allihopa. <3

Får påminna dom som inte har anmält sig till dopet än så ni inte glömmer det. Bra att veta ungefär hur många det blir! :)

Emilia och Elsa.


Städ och fix dag.

I morse när jag och Elsa vaknade åkte vi och plockade upp Linda för en fika på Kickis med henne och Caroline. :) Mys! Sedan tog vi en tur till färgaffären och kikade lite.
Sedan hem till mig för att lyssna på lite låtar till dopet, och då fick jag även tid att städa lite, inte lätt med en vaken och pigg liten fis som vill ha all uppmärksamhet på dagarna. Tur tant Linda och tant Caroline är så roliga att leka med! :D

Nu är även mamma här och vi får äntligen, (pinsamt att ens berätta) bort julgardinerna. Helt otroligt vad tiden springer iväg och vad man inte har haft ork eller tid att ta tag i sånt tråkigt. Men nu blir det gjort iaf. Ska åka med svärmor och få tag i servetter till dopet sedan också. Måste fram och handla, och till apoteket. :S Jag som skulle ta de lugnt. Får se vad vi hinner med.

Hoppas ni får en bra fredag ! :)


RSS 2.0