Onsdag .

Idag bär det av till Bengtsfors igen. Marcus kommer imorgon, då ska vi på kalas för Cornelia och Oliwer har fyllt år. :) Sen har jag lite annat att pyssla med som jag dock inte kan berätta här då jag vet att min kära älskling läser min blogg. ;)

Till helgen ska vi försöka få lagt golvet i köket, så snart är det klart där förhoppningsvis. Börjar även jobba på fredag, och Marcus har snart semester. Då blir vi hemma i 4 veckor, sen är det bara 2 veckor kvar och sen flyttar vi hem. Lääängtar!

I måndags var vi på ul med, så mysigt att se den lilla sparka och mysa runt där inne. :) <3

 


Marcus Edgren,

Jag älskar dig!

Trollhättan + barnvagn.

Tog mig en sväng till Trollhättan förut för att kika på lite barnvagnar, och mums va mycket fint det finns! :) Men tror jag blev lite extra kär i en vagn, så får ta med mig Marcus och kika någon dag. Sen åkte jag ut till han på jobbet och då sa hans chef att han fick vara ledig imorgon så vi åker till Bengtsfors idag redan, härligt!

På måndag ska vi på ultraljud också, lääängtar! :) <3

Ha en trevlig midsommar alla om vi inte hörs innan!

Städ-dag.

Har storstädat lägenheten, känns som det var ett tag sen det gjordes. Men skönt att det är gjort iaf.
Ikväll åker jag nog till Bengtsfors. Ska åka och köpa färg imorgon sen blir de fullfart hela helgen med att greja med huset. :)

Midsommar nästa helg, brukar ju bestå av fest, fest och fest? Men i år får det blir nykter, nykter och nykter! Weii! ;) Blir nog mat och kubb osv hemma hos svärföräldrarna med dom, och resten av stora Edgren släkten.

Puss!

Servettvikning .

Sitter och funderar på vad man kan göra för söt viking till Livs dop. Har köpt söta små rosa hjärtan med vita prickar på och rosa band. Nu är bara frågan om hur servetten ska se ut! :) Vad tycker ni?
Ett hjärta kanske? Eller en ros? Eller nått annat? :)


Måndag.

Tillbaka i Uddevalla efter en mysig studenthelg i Bengtsfors. Dock var vädret inte riktigt som de borde ha varit. Precis när dörrarna öppnades och dom skulle springa ut började det spöregna, men jag tror dom hade kul ändå! :) På lördag var jag, Marcus och mamma på sex and the city 2, den var sååååå bra! Mums!

Idag har jag vart hos Katja och Liv, med Erika och Am, jag och Am ska läsa finska på distans tror ja? :) Kul, en kurs på bara 15 veckor. :D

Puss!


En kaka för mycket?

Nu har jag kommit till det stadiet i graviditeten då man ser ut att verkligen ha tagit en kaka för mycket, och känner man mig inte tror man nog att det är så då man inte kan se att det är en gravid mage. Min kära älskling säger att han ser de, men självklart gör han det, han ser mig ju naken varje dag, jag kan också se det, säkert mina vänner som ser mig hela tiden också, men inte ni andra. Haha, ja det är väl för mysigt! :) Om någon/några veckor börjar det nog dock bli en mysig gravidmage, och det längtar jag sååå mycket efter. Känna den lilla sparka osv.

Nu blir det snart tacos sen bär det av till Bengtsfors för en myskväll med Linda, och Anna kommer en stund också! :)

Puss!

Älskar min Marcus Edgren mest mest mest! <3

Shopping och pastasallad.

Vart på torp hela förmiddagen och bränt lite skattepengar. Nu står jag och kokar ägg och pasta, ska försöka ha fått ihop en sallad innan älskling kommer hem! :)

Imorgon åker jag till Bengtsfors och har myskväll med Leli, och på fredag ska vi se när våra brudar tar studenten ! Mys!

Låter som de kokar över? :S Hej!

<3



Jag älskar dig älskling.
Du är det vackraste som finns och jag kan aldrig leva utan dig. <3

Torp .

Blev väldigt glad igår när jag skulle se hur få kronor jag hade kvar på kortet, och märker att skattepengarna har kommit! :) Så nu ska jag ta mig en sväng till torp och köpa lakan, och lite annat. Även åka ner till stan och hämta mitt körkort! :)

På fredag är det studenten, hoppas hoppas hoppas dom får fint väder och massa kul! :D

Duscha nu! Puss!


Kusten!

Igår åkte jag och Linda till saltvik, till kära svärmor. :) Solade massa och sen kom Lotta med barnen så lekte vi lite med dom innan vi åkte hem. Blir så ledsen över att min kamera är trasig när det är sånt här väder och det händer massa mys, så måste nog köpa en ny nu!
Blir förmodligen en sväng dit idag också, om Linda kan vakna någon gång ? :)

För att se min sjukt brända rygg, kolla på www.javligtenkelt.blogg.se. :)

Bästa!

Måste bara säga att jag har världens bästa tjejer! <3




 


Do you know, that everyday´s is the first of your life?

Har haft en mysdag med Erika, Emelie och Matilda. Frukost på majberget och massa tjat! Sen hem till mig och det blev ännu mer prat, skratt och nästan tårar. Har även beställt tapeter till köket idag. :)
Nu har jag precis kommit hem från Katja, myskväll där med henne, Liv, Linda, Erika, Amanda, Sandra, Alexandra och sen kom Eva också.

Nu sitter jag hemma, lyssnar på musik, tänker på Mogge och pappa, var ett tag sen jag pratade om det så,  och idag kom vi in på allt när vi satt på altan.
Nu är det sommar, nu sitter vi alla på altan igen som vi alltid gör på sommarn, men Mogge är inte där, och det är jävligt fel!

Om två månader ska vi flytta in här, vi ska ta över huset, huset som pappa har byggt. Önskar att han var här.

Förlåt för ett deppigt inlägg. Blir så ibland, känner mig inte alls glad nu.



RSS 2.0