Överburenhets kontroll.

Imorse kl 6 ringde klockan. Vi hade fått tid på Näl kl 9 och med tanke på vädret och så så åkte vi vid halv 7 ifall det var halkigt och så. Iaf, när jag vaknade och gick upp och skulle kissa så kom det blod, väldigt lite men ändå. Blev ju livrädd och vi skynda iväg.
Men det med blodet var absolut inget farligt utan väldigt vanligt. Och det kom ju inget mer sen heller. Så det var tur! :)

Dom gjorde denna kontrollen som bestod av någon undersökning med två grejer som satt fast på magen i en halvtimme och lyssnade på hjärtljudet och mätte värkar osv. För det kan jag säga att jag har haft heeeela dagen, fyfan vilken smärta. Och tack godegud för alvedon!
Sedan gjorde hon ett ul, och sist gång i v 16 var vår lille fis inte stor. Nu låg h*n där och man såg ögon, näsa, hur munnen rörde sig osv. Så otroligt mysigt. Allt såg jätte bra ut, och det var alldeles lagom med fostervatten. Hon kände även och gjorde en gynundersökning och allt var bra, så vi fick åka hem igen och har inget hänt innan, så ska vi tillbaka på juldagen.

Känns som en otrolig lättnad att ha varit där idag och veta att allt är bra med vår älskling! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0